Σχετικά με εμάς

Your search results

Η ATON TRAVEL, μέλος του Ομίλου ATON, είναι μια ελληνική τουριστική εταιρεία, η οποία αποτελεί παράδειγμα επιτυχημένου συνδυασμού εμπειρίας, επαγγελματισμού και απόλυτης αφοσίωσης στον τομέα του τουρισμού. Αξίες που ανταποκρίνονται στη σύγχρονη επιχειρηματική δραστηριότητα. Εστιάζουμε στην ατομική προσέγγιση, με έμφαση στην λεπτομέρεια και την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες ακόμη και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Το πρώτο Project της εταιρείας ήταν η ενημερωτική ιστοσελίδα «Φίλοι του Αγίου Όρους» η οποία ιδρύθηκε το 2005 με σκοπό την παροχή πληροφοριών για τους ναούς, τα μοναστήρια και τις σκήτες του Αγίου Όρους. Η επιτυχημένη δραστηριότητα της εταιρείας συνεχίστηκε με την επέκταση του φάσματος υπηρεσιών προκειμένου οι εμπειρίες των πελατών να γίνουν αξέχαστες.

Η Aton Travel δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην επιλογή του ανθρώπινου δυναμικού της. Η ομάδα μας αποτελείται από χαρισματικούς και φιλόδοξους επαγγελματίες που προσβλέπουν στην -υψηλών προδιαγραφών- φροντίδα του πελάτη και την εξατομικευμένη παροχή υπηρεσιών. Απώτερος στόχος μας είναι η ποιότητα μας να ξεπερνάει τις προσδοκίες σας.

Οι Υπηρεσίες μας

  • Αεροπορικά Εισιτήρια
  • Κρατήσεις Ξενοδοχείων και Villas
  • Ενοικιάσεις Πολυτελείας
  • Υπηρεσίες Μεταφοράς
    (Γιοτ, Τζετ, Ελικόπτερα, Mini Van, Αυτοκίνητα)
  • Θεματικές Εμπειρίες
  • Εξατομικευμένα Προγράμματα
    (Προσκυνηματικά, Φυσιολατρικά, Οικογενειακά, Γαστρονομικά)

Όποιος κι αν είναι ο Προορισμός σας

Επιλέξτε να Ταξιδέψετε μαζί μας

Ευελιξία στις Κρατήσεις

Συμβαίνει σε όλους μας. Μια καθυστέρηση στην πτήση, μια αλλαγή στη βάρδια εργασίας, μια απρόβλεπτη γρίπη ή απλώς μια αλλαγή τελευταίας στιγμής. Όποιο κι αν είναι το θέμα με την κράτησή σας, μπορούμε να το διαχειριστούμε με άνεση.

Βραβευμένες Υπηρεσίες

Η εμπειρία μας είναι μεγάλη και αισθανόμαστε υπερήφανοι για την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Ασφαλείς Μετακινήσεις

Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε αυτοκίνητα, μίνι βαν, γιοτ, τζετ, ελικόπτερα. Αναμφισβήτητα, μπορούμε να σας εγγυηθούμε την ασφαλέστερη μετακίνηση!

Σταθερές Τιμές

Προσπαθούμε σκληρά να διατηρήσουμε τις τιμές μας όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικές. Εστιάζουμε στην ποιότητα, έχοντας ως μότο μας: “Σημασία έχει το ταξίδι, όχι ο προορισμός”

Υπηρεσίες Concierge

Είμαστε υπερήφανοι για τις Υπηρεσίες Concierge! Προσφέρουμε μια πραγματικά εξειδικευμένη εξυπηρέτηση σε όλους τους πελάτες μας με κάλυψη 24/7.

Εξαιρετικά Oινοποιεία

Μαζί, μπορούμε να σχεδιάσουμε την τέλεια οινολογική εμπειρία προσαρμοσμένη στις προτιμήσεις σας.

Compare Listings